Telefon numaramız

0539 712 46 07

Hızlı Menü

  1. Ana sayfa
  2. Blog
  3. Elazığ Oto Kiralama

Elazığ Oto Kiralama

Elazığ'da oto kiralama bir zaruri ihtiyaç. İhtiyacınız için bize ulaşın Tel 0539 712 46 07

Araç Sonuru

Elazığ'a en son nezaman yolunuz düştü bilmiyoruz. Ama özellikle havaalanında veya otagarda inenler şehir merkezine gitmek için ya bir akraba - tanıdığı çağıracak ya taksiye bagajdan dolayı bir ton para verecek yada mecburiyetten toplu taşıma kullanacak.

Tamam tanıdık var ise çağıralım ama gecenin bir yarısı inen araç için saatler öncesinden kaldırıp getirmek ne kadar hoşumuza gidiyor. Havalimanı gibi şehirde uzak, ücra bir noktaya çağırmak nekar hoşnut edici bir durum peki.

O zaman taksi tutalım da taksicinin "abi arkadaş yolda kalamsın onuda alalım" diyerek iki kişiye birden ayrı ayrı ücret kesmesi üstüne üstlük bir de ekstradan kat ettiğimiz yol için bizden kalkıp para isteyeni dahi oluyor.

Tabi elimizde bagaj var iken hele hele gecenin bir yarısı hele hele havaalanından toplu taşıma bulmak Elazığ'da neredeyse imkansız desek yanlış olmaz. Toplu taşımayı tecih etmek istesek dahi kullanma şansımızın dahi olmadığı pek çok durum var.

Çözüm: Kiralık Araç

Bu kadar keşmekeşli özellikle gecenin bir yarısı şehre gelenlerin neredeyse bir taksi parasına denk gelecek şekilde ve ekstra ücret talep edilmeden ayağına araç tahsis etmeleri de mümkün. Üstüne birde tahsis edecekleri arac 24 saat kendi araçları olacak. Tabi süreyi diledikleri kadar uzatabilirler; tercih tamamen onların.

Diğer Avantajlar

Şehirde isenide araç kiralamak bir çok konuda hayat kurtarıyor. Düğünlerde gelin arabası bulmak yada hafta sonu misafirler ile gidilen bir gezide araçsız olamak ne kadarda sıkıntı yaratan bir durum hepimiz biliyoruz. Tabi çalışan ve işi dolayısı ile haftanın yada ayın kimi günleri yol arşınlamak zorunda olanlar var; sadece hafatanın bir iki günü için gidip de komple yeni araç mı alacaklar!; Bakımı, vergisi....

Elazığ tarihi ve turistik mekanları olan bir şehir. Belki şehirde yaşayanlar yaşamın keşmekeşinden unutmuştur ama Keban, Harput, Kayak Tesisleri vs.. diye sayıp gidebileceğimiz bir çok yer var gidilip gezilebilecek. Bir misafir varken bu yerlerin hemen hiç birini araç yok diye gidip göremek bizde misafirede çok hoş olmasa gerek. Ama bir Oto kiralayarak Elazığ'ı dilediğiniz gibi gezip dolaşa bilirsiniz.

Birde aracın bakımı ile uğraşmamak var. Misal Kayak Tesislerine gideceksiniz size kar lastiği takılmış aracı verelim güvenli bir yolculuk yapın, şehir içinde yaz aylarında yazlık, kış aylarında kışlık lastikle aracınızı alın güven, konfor ve yakıt tasarrufunu sağlayın.

Kısacası hele günümüzde elimizin altında bir araç olsun ama bizim miş gibi olsun dedğimiz, geldiğinde bakımın yapıldığıdan emin olmak istediğimiz çok durum oluyor. Bu durumlarda oto kiralamak en mantıklı çözüm!; Eğer oto kiralamak istiyorsanızda Elazığ Mert Oto Kiralama en mantıklı ve güvenilir çözüm. İhtiyacınız olduğunda istediğiniz saatte çekinmeden  bize ulaşın.


elazığ mert oto kiralama