Telefon numaramız

0539 712 46 07

Hızlı Menü

  1. Ana sayfa
  2. Blog
  3. Elazığ Havaalanı Oto Kiralama

Elazığ Havaalanı Oto Kiralama

Kiraladığınız aracınızı Elazığ havalimanında istediğiniz tarih saatte size teslim ediyoruz. Tel 0539 712 46 07

Elazığ Havaalanı şehrimiz için gerçekten bir çok konuda ulaşım sorununu çözen ulaşımı Elazığ ve Tunceli gibi şehirler ile çok kolaylaştıran bir durum sağlıyor. Tüm günümüzü şehirler arası otobüslerde geçirip yaşadığımız yorgunluk ve yolda yaptığımız faiş fiyatlar üzerinden eksta masraflarıda göz önüne aldığımızda tercih edilmesi gerekli ve faydalı bir hale gelen bir ulaşım aracı imkanı. İstanbul'dan dahi şehrimize ulaşamak saadece 1 saat gibi bir süreyi kapsıyor ki çalışan, iş sahibi kişilerde metropollere günübirlik gidiş gelişler gerekince zaten alternatifsiz kalıyor.

Elazığ Havaalanı sonrası ulaşım sorunu

Şehre uçak ile gelmek kimi durumlarda rahatlık ötesi bir nimet oluyor neredeyse. Ama özellikle şehre gelişlerde havalanından şehir merkezine ulaşmak ise işte o şehirler arası otobüs çilesini aratmıyor. Gün içinde dahi hava alnından şehir merkezine ulaşım için şahsi aracınız yok ise neredeyse tek olanağınız taksi tutmak; akşam inenlerde zaten başka alternatif yok. En yakın araç tırafiği olan yol 1.7km uzaklıkta yürümeye kalksanız 20dk gibi bir süre alıyor. Elinizde bagaj var ise o 20dk ne olur, nasıl gidilir o ayrı. Ki zaten en yakın yola çıktığınızda ne kadar toplu taşıma aracı beklersiniz yada saatine göre bulabilirmisini tamamen şans ile alakalı.

Sorun sadece Elazığ'a inişlerde de yaşanmıyor zaten. Elinizde biletiniz var uçağın kalkış saati belli ve tabiki serviste var. Ne güzel enazından uçağa binerken sorun yok diye düşüneniniz hiç bilet alıp hava alına gitmeye kalkmamıştır. En uygun koşul olan servis dahi sizi şehir merkezinden alıyor ve sanki siz para vermiş müşteri değil de onlar hayrına sizi götüren kişi edasındalar. Tabi birde ineni karşılamaya gitmek var; servis yada benzeri bir durum kesinlikle yok ve oraya bulacağınız toplu taşıma hele acemisiyseniz sizi nerede indiri. Yürümeniz gerken yol 1.7km den kaça çıkar bilinmez.

Uçak ile ulaşım sağlamak diye düşününce isan bu durumlara şaşırıyor zaten. İstanbul'a ulaşmak yaklaşık 1 saat havaalanına ulaşmak çoğuzaman daha uzun. Serviste bekle, kaçırısan telefon ile ara belki yaklarsın, yaklarsan yüz ifadeleri tövbe ettirir türden. Servis yoksa sadece o yöne giden araçların kalktığı yere gitmek, en yakın yerden hava alanına yürümek 40dkyı aşıyor.

Rahatlığın Devamı: Kiralık Araç

Yukarıda da söylediğimiz gibi şahsi araç ile şehir merkezi 15dk yani şahsi aracınız var ise ve uçakla seyehat edecekseniz evinizden çıkıp İstanbul, İzmir bigi ülkenin diğer ucundaki şehirlere ulaşmanız toplam 2saat gibi bir sürede tamamlana bilir. Ne kadar kolay ve güzel!; Ama Aracınız yok ise ne olacak. Taksi kiralıyabilirsiniz; kapıdan alıp sizi ve bagajlarınızı havaalanına götürecek bir taksi ücreti belki çok umursanmaz ama havaalanına çağırır sizi beklemesini isterseniz.... Yada havaalnında hali hazırda bulunanlardan birine binelim derseniz büyük olasılık aynı aracı en asgari iki kişi kiralar, gideceği yer uzak olan iseniz 15dk yol çıkra 45-60dk arasına birde olmaz demeyin tek tutsaydınız ödeyiceğiniz ücretten fazlasını isteyen taksici dahi çıkar.

Elazığ Mert Oto Kiralama olarak biz tüm bu sorunlara pratik ve ekonomik üstüne üstük çok daha kazançlı bir çözüm sunuyoruz Elazığ Havaalanı Oto Kiralama hizmetimiz ile aracı ekstra ücret talep etmeden ister evinize ister havalimanına teslim ediyoruz. Araç ihtiyacınız olan gün kadar sizde kalıyor. En asgarisinden neredeyse taksi fiyatına denk gelecek şekilde 24 saatliğine elinizin altında aracınız oluyor. Düşünün şehre günü birlik iş için geldiniz sahab inecek akşam tekrar uçak ile gideceksiniz. Havaalanına aracı getirelim akşam da oradan alalım. Siz hiç sorunsuz kendi arcınız gibi tüm gün işinizi rahatlıkla görün. Uçak ile seyehat etmenin kolaylığından vazgeçmek istemiyorsanız bize ulaşın Tel:0539 712 46 07


elazığ mert oto kiralama